diumenge, 15 de juliol del 2012

Lliga Catalana de Legacy d'agost




Lliga Catalana de Legacy 2012 edición de Agosto

Lugar: Centre Frederic Montpu, Castelldefels, Plaça Joan XXIII, 18 (Google Maps

Fecha: Sábado 11 de Agosto

Horario: a las 10:00 empiezan las inscripciones. IMPORTANTE: los que lleguéis antes no os podréis inscribir antes de las 10, si llegáis antes tendréis que esperar.

Inscripción: 12€
Organiza: El castell negre

Como el Agosto pasado la LCL se va a la playa por verano.

Como llegar al sitio:

Cotxe

Aquest és l'enllaç a Google Maps, el millor que podeu fer es mirar-ho des d'allà, pero bàsicament heu d'agafar la C-32 si veniu direcció Barcelona (el que segueix a la Ronda de Dalt), que fins a Castelldefels és gratis. I si veniu del sud, el mateix però pagant.

Si no teniu cotxe segur que podeu preguntar a gent que visqui a prop vostre per organitzar el trajecte plegats, tot és perdre la vergonya i preguntar, per exemple al forum http://www.eternalcatala.com,http://www.factoriademishra.com o als comentaris d'aquest mateix blog.

Transport Públic

La ideia é sagafar el tren des de Sants o Passeig de Gràcia i baixar a Castelldefels, podeu trobar horaris aquí:http://www.renfe.com/viajeros/cercanias/barcelona/index.html

En bus: hi ha 3 linies que paren just al costat del lloc del torneig:

L95: surt de Ronda Universitat i passa per Plaça Espanya, aquí teniu el recorregut, horaris i planol detallat.

L96: surt de Sant boi de Llobregat, aquí teniu el recorregut, horaris i planol detallat.

L97: surt de la Plaça Reina Maria Cristina (Corte Inglés) i passa per la Diagonal de Barcelona,aquí teniu el recorregut, horaris i planol detallat.

Us recomano que mireu molt bé els horaris perquè aquests busos solen tardar bastant en passar i si el perdeu potser no arribeu a temps Igualment es una bona alternativa al tren que a més us deixa al costat del torneig!

Si viviu a Castelldefels

Doncs vingueu caminant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada